Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Informaţii

Oferte speciale

Placa video nVidia Quadro Q6000

Produsul nu mai face parte din oferta magazinului nostru.
Va invitam sa vizitati si celelalte oferte: click aici

Placa video nVidia Quadro Q6000 6GB GDDR5 384 bit
Garantie 12 luni.

Mai multe detalii

Pret redus!
Conditie: Refurbished

1 299,00 leicu TVA

1 799,00 leicu TVA

-500,00 lei

Compara

 
Mai multe informatii
Producator: nVidia
Model: Quadro Q6000
 
Descriere: De la uimitorul design industrial prin efecte speciale avansate până la vizualizarea științifică complexă, Quadro este platforma proeminentă de calcul vizual din lume. Recunoscută de milioane de profesioniști creativi și tehnici pentru a-și accelera fluxurile de lucru, doar Quadro are cel mai avansat ecosistem de hardware, software, instrumente și suport ISV pentru a transforma provocările de afaceri de astăzi în poveștile de succes de mâine.
 
Placa grafică NVIDIA Quadro Q6000 este expresia supremă a expertizei NVIDIA în domeniul graficii profesionale, care permite artiștilor, proiectanților și inginerilor să își realizeze cele mai grandioase viziuni. Q6000 combină 6GB de memorie, 1536 nuclee de procesare paralele NVIDIA CUDA®, calcul accelerat cu dublă precizie, plus capacitatea de a gestiona până la patru afișaje sau proiectoare individuale cu rezoluție ultra înaltă. Acest fapt transformă soluțiile Quadro Q6000 în alegerea superioară pentru a aduce la viață cele mai mari și complexe proiecte.
 
Proiectate și construite special pentru stațiile de lucru profesionale, GPU-urile NVIDIA Quadro beneficază de suport din partea a peste 200 de aplicații profesionale într-o gamă largă de industrii, inclusiv producție, media și divertisment, științe și energie. Profesioniștii au încredere în ele pentru a-și realiza viziunile cele mai ambițioase - fie design-ul produsului, vizualizarea și simularea, fie povestirea vizuală spectaculoasă - și lansarea cât mai rapidă a rezultatelor pe piață.
 
Caracteristici
Slot: PCI Express 2.0 x 16
Tip placa: Profesional
Rezolutie maxima: 2560 x 1600
Memorie: 6 GB
Tip memorie: GDDR5
Bus memorie: 384 bit
Nuclee: 1536 CUDA Cores
Tehnologii: nVidia 3D Vision,nVidia TXAA and FXAA,nVidia nView, Nvidia CUDA
Conector Display Port: 2
Conector DVI: 1
Tip racier: Activa
Cooler: Da
Dimensiuni: 111 x 248 mm
Sloturi ocupate: 2
Specificatii producator: aici

Stare placa video: Second hand | Reconditionat | Refurbished
12 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda