Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Buy-back

Politica de Buy-back

Domeniul tehnicii de calcul este prin excelenta un domeniu cu evolutii rapide, in permanenta creste viteza de procesare a datelor, complexitatea sistemelor,  echipamentelor si apar solutii novatoare care se aplica rapid in proiectarea si productia diverselor subansamble, parti, calculatoare si periferice.
Pe de alta parte si aplicatiile software au o evolutie ascendenta, reproiectarea algoritmilor conduce la cresterea usurintei in exploatare, marirea vitezei de operare precum si a volumului de date prelucrate.
Aceasta va conduce in timp la necesitatea cresterii resurselor hardware ale echipamentelor utilizate, implicind viteza de procesare a unitatii centrale (CPU – Central Processing Unit), capacitatea memoriei centrale (RAM – Random Acces Memory), spatiul total de stocare pe disc (HDD – Hard Disk Drive), viteza si rezolutia  de afisare pe monitor (VGA – Video Graphics Adapter).
 
Firma noastra vine in intimpinarea clientilor ei prin introducerea optiunii de Buy - back a echipamentelor achizitionate in decursul timpului si inlocuirea lor cu altele, de generatie si performante superioare, astfel ca procesarea datelor clientilor nostri sa beneficieze in mod permanent de cele mai adecvate solutii.
 
Pentru a beneficia de optiunea Buy – back, se aduce echipamentul la sediul Micro Comp SRL din Oradea in stare de functionare, se alege un alt produs din gama existenta in momentul respectiv si se achita diferenta de pret.
Din pretul produsului pe care doriti sa il achizitionati, se scade pretul vechiului produs, calculat astfel: se scade un procent variabil intre 0% si 90% din pretul NET actual* al produsului vechi**  la momentul activarii optiunii de Buy – back.
(* - Observatie: Nu din pretul platit anterior, deoarece este posibil si probabil ca pretul echipamentului sa fi scazut)
 
Grila de reducere
 
 • Pina la 1 luna de la achizitie: pretul actual al echipamentului, din care se scade 0%
 • Intre 1 si 6 luni de la achizitie: pretul actual al echipamentului, din care se scade 20%
 • Intre 7 si 12 luni de la achizitie: pretul actual al echipamentului, din care se scade 40%
 • Intre 13 si 18 luni de la achizitie:pretul actual al echipamentului,din care se scade 60%
 • Intre 19 si 24 luni de la achizitie:pretul actual al echipamentului,din care se scade 80%
 • Intre 25 si 30 luni de la achizitie:pretul actual al echipamentului,din care se scade 90%
Clauza speciala
 • In cazul echipamentelor IT care nu se mai regasesc in oferta noastra actuala (in special din cauza vechimii lor) vom acorda clientilor care le inapoiaza o reducere de 10% din pretul echipamentului (produsului) care se doreste a fi achizitionat. 
 • Reducerea se aplica la un singur produs. 
 
Exceptii
 
**Nu se pot returna sau nu se va lua in calcul valoarea acestora in cazul urmatoarelor produse, indiferent de starea in care se prezinta si / sau vechimea acestora.
 
 • Licentele OEM activate (preinstalate pe calculatoare, laptopuri, servere, etc)
 • Consumabile (baterii laptop, alimentatoare, cartuse imprimanta)
 • Tastaturi, mouse.
 

SC Micro Comp SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al politicii de buy - back, fara o avertizare prealabila.

 


Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda