Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Termeni și condiții de utilizare

Atentie !!!

Preturile produselor din acest website contin TVA (20%), si NU contin Timbrul verde (acolo unde se aplica), in valoare de 5 RON +TVA. Conform legii, valoarea timbrului verde se va adauga la valoarea produsului purtator al acestui timbru si va fi evidentiat separat pe factura.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. 

Conditii generale 

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC Micro Comp SRL. 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.pcmall.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos. 

Accesarea site-ului www.pcmall.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Micro Comp SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Micro Comp SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. SC Micro Comp SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.pcmall.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera. 

Pe site-ul www.pcmall.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma SC Micro Comp SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. 
Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. 
Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria lor raspundere. Compania noastra nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau email-urile trimise sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. 
Imaginile produselor afisate pe site pot sa difere de cel primit de client . 

Preturile produselor contin TVA (20%) si NU contin Timbrul verde (acolo unde se aplica) respectiv nu contin costurile de transport si ramburs, achitarea acestora este datoria clientului, daca nu se mentioneaza altfel. 

Clientul confirma ca a citit si a acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. 

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, va rugam sa nu folositi acest site.


Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda