Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Rate

Nu ai toti banii pe loc ? La PC Mall.ro poti cumpara produsul dorit in maxim 6 rate fara dobinda !

Micro Comp SRL te ajuta sa achizitionazi online orice produse de pe site-ul www.pcmall.ro utilizand unul din cele 4 carduri de credit acceptate la plata, in maxim 6 rate flexibile fara dobanda !

Cum poti sa platesti online in rate ?

Alege produsele dorite --- inainteaza catre finalizarea comenzii --- la pasul 3 "Alegeti metoda de plata" alege Plateste online prin card bancar.

Daca ati ales metoda de plata "Plateste online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti  cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit ? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 rate fara dobanda.

 Star CardBanca Transilvania Card

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici (http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere) si platile online devin mai simple ca oricand :

* Rate fara dobanda * Perioada de gratie de pina la 56 de zile * Comision zero la toate cumparaturile * Plati sigure pe internet.

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila.

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila.

0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international.

Prin card de credit emis de BCR

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR fara dobanda si reduceri la comerciantii parteneri !

BCR Card

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website https://www.pcmall.ro/ si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda.

Cine poate plati in rate ? Sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii pateneri ai BCR, solicita facilitatea "Rate fara dobanda". Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

  • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
  • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
  • MasterCard GOLD EUR
  • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda la pasul 3 "Alegeti metoda de plata" alege Plateste online prin card bancar, introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inlusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR ?

  • Aplica acum pe www.bcr.ro sau
  • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul "Card" si vei fi contactat de catre un operator bancar sau
  • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice retea nationala InfoBCR la numarul 0800.801.BCR

Spor la cumparaturi !

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

  • alegi produsele dorite
  • alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta:

a)plata cu perioada de gratie de pina la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

BRD plata rate

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Alpha Bank plata rate

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile / serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cite ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis. Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata sa fie rambursata automat din contul curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a a cardului. 


Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda