Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Despre noi

Descriere

Site-ul www.pcmall.ro este un site comercial, proprietate a SC Micro Comp SRL. Firma noastra comercializeaza calculatoare refurbished de marca (brand name) ale celor mai renumiti producatori (Hewlett Packard-Compaq, IBM-Lenovo, Dell, Fujitsu Siemens, Maxdata, Asus, NEC, etc) provenite de la prestigioase institutii financiare europe si nord americane, dupa expirarea perioadei de leasing (2-3 ani).
Echipamentele comercializate de noi sunt fabricate in serii mari, asigurindu-se astfel, compatibilitatea componentelor, fiabilitatea si anduranta sistemelor. De asemenea, aceste echipamente fac parte din seriile profesionale (gama business), care au performante si mentenabilitate sporite precum si consumuri energetice optimizate.
Acestea sunt curatate, reconditionate, updatate si testate in mod profesional atit de producator (factory refurbished) cit si de specialistii nostri de inalta calificare.
Scopul este de a furniza putere de calcul si incredere clientilor si beneficiarilor nostri, care vor achizitiona sisteme de calcul profesionale la o fractiune din pretul lor original.

Date de contact

cms-img

SC Micro Comp SRL 

OJCC: J05/802/1996
CUI: RO 8530509

Nr. inreg. ANPM: RO - 2012 - 08 - EEE - 0047 - III

Sediul social
Str. Ep. Mihai Pavel no.8/7 Oradea-410210,Jud.Bihor

Punct de lucru - vanzari si service
Str. Tudor Vladimirescu no.66 Oradea-410203,Jud.Bihor
tel: 0259-455 076, 0359-427 248
mob: 0740-214 224
e-mail: sales@pcmall.ro
e-mail: mihai.cozman@pcmall.ro
e-mail: marius.pop@pcmall.ro

Cumperi ingenios si relaxat

Performanta – Eficienta – Legalitate – Garantie – Buy back

Performanta. Echipamentele comercializate de noi sunt brand name, adica fabricate de producatori renumiti, lideri in domeniu (Hewlett Packard, Dell, IBM, Lenovo, Fujitsu,etc) in serii mari, asigurindu-se astfel, compatibilitatea componentelor, fiabilitatea si anduranta sistemelor. De asemenea, aceste echipamente fac parte din seriile profesionale (gama business), care au performante si mentenabilitate sporite precum si consumuri energetice optimizate.
Eficienta. Clientii nostri beneficiaza de performanta si calitate la o fractiune de pret fata de pretul echipamentului nou. Economisesti pina la 50%-70%.
Legalitate. Micro Comp SRL este partener Microsoft in cadrul programului Registered Refurbisher. Licențierea prin acest program conferă aceleași beneficii (stabilitate, performanță, suport tehnic) ca o licențiere OEM standard, însă la o fracțiune de preț. In plus, la orice calculator vandut impreuna cu licenta, se ofera GRATUIT un program antivirus de la Microsoft. Esti protejat.
Garantie. Toate produsele noastre refurbished vin însoțite de o garantie de 12 – 24 de luni, care poate fi prelungita in mod succesiv prin programul de Buy-back.
Extragarantie de Retur. Daca in 15 zile de la achizitie nu esti multumit de produsul achizitionat, ti-l inlocuim sau iti dam banii inapoi. Esti relaxat.
Buy-back. Pe toata durata de folosire a echipamentului IT achizitionat ai, in orice moment, posibilitatea de a-l schimba cu un echipament mai bun, mai performant, mai evoluat, prin optiunea de Buy-back. Mai multe informatii, aici.


Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda