Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Licente Windows

SC Micro Comp SRL este Microsoft Registered Refurbisher

31 Octombrie 2016
Windows 7 si Windows 8.1 OEM - End of Licence

Incepind cu 31 octombrie 2016 Microsoft inceteaza comercializarea de licente OEM Windows 7 Professional si Windows 8.1 (toate versiunile) catre distribuitorii OEM.

Ce inseamna asta ?

1. Licentele OEM enumerate mai sus vor fi disponibile exclusiv in limita stocului.

2. Dupa aceasta data vor putea fi comandate in afara stocului doar licente Windows 10 OEM in variantele Home respectiv Pro. 

Microsoft Registered Refurbisher este un program conceput pentru distribuitorii de produse IT refurbished. Acest program permite distribuitorului sa comercializeze produse IT refurbished precum calculatoare, servere, laptopuri sau sisteme complete cu licente Microsoft preinstalate.

In acest program sunt puse la dispozitie de catre Microsoft doua tipuri de licente:
- Commercial Licenses (licente comerciale) - destinate oricarui utilizator, implicit si intreprinderilor mici si mijlocii si nu numai.
- Citizenship Licenses (licente necomerciale) - destinate fundatiilor, organizatiilor non-profit, institutiilor educationale si altor entitati calificate.

Licentele Microsoft Refurbished reprezinta cea mai buna investitie pentru persoanele autorizate care desfasoara activitati lucrative si intreprinderile mici si mijlocii din cauza costului scazut ale acestora comparativ cu alte variante de licentiere.  
Trebuie mentionat faptul ca aceste licente se pot achizitiona doar impreuna cu un produs IT de tip calculator, laptop, server sau sistem complet.

In acest moment, in cadrul programului sunt disponibile 3 tipuri de licente comerciale:

- Windows 7 Home Premium (32 sau 64 bits) - disponibil pina la 31 octombrie 2016
- Windows 7 Professional (32 sau 64 bits) - disponibil pina la 31 octombrie 2016
- Windows 10 Home (32 sau 64 bits)
- Windows 10 Pro (32 sau 64 bits)
- Office 2007 Basic - Nu mai este disponibil

Pentru detalii suplimentare despre acest program, vizitati site-ul Microsoft.
 
Beneficiind de o mai bună performanță, de o mai mare simplitate pentru lucrul în rețea și de capacități de divertisment de excepție, oriunde ați merge, Windows 7 Home Premium / Windows 10 Home vă va ajuta să vă bucurați mai mult de computerul dvs în fiecare zi. Windows 7 Home Premium / Windows 10 Home facilitează crearea unei rețele de domiciliu și partajarea tuturor fotografiilor, videoclipurilor și muzicii preferate. Este posibil chiar să vizionați, să puneți în pauză, să derulați înapoi și să înregistrați emisiuni TV. Obțineți cea mai bună experiență de divertisment cu Windows 7 Home Premium / Windows 10 Home. La orice calculator vandut impreuna cu licenta, se ofera GRATUIT un program antivirus de la Microsoft. 

Sistemele de operare performante de la Microsoft, Windows 7 / Windows 10 sunt acum disponibile si pentru calculatoare refurbished, in varianta Professional / Pro. In acest moment, putem oferi aceasta optiune pentru aproape orice configuratie brand existenta pe stoc, atit in varianta pe 32 biti cit si in varianta pe 64 de biti. Va rugam sa verificati disponibilitatea licentei cu agentii nostri de vanzari. Daca optati pentru aceasta varianta, calculatoarele vor fi insotite  de software de baza licentiat: Licenta Windows 7 Professional SP1 / Windows 10 Pro Refurbished Edition, COA original + COA Refurbished, sistem de operare preinstalat. Licenta apare pe factura. La orice calculator vandut impreuna cu licenta, se ofera GRATUIT un program antivirus de la Microsoft.
 

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda