Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Licente Windows

SC Micro Comp SRL este Microsoft Registered Refurbisher si Microsoft TPI.

5 Octombrie 2021 -  Se lanseaza Windows 11

Windows 11 este o versiune nouă a sistemului de operare Windows NT, anunțat pe 24 iunie 2021, și dezvoltat de către Microsoft. Acesta a fost lansat pe 5 octombrie 2021, și este succesorul lui Windows 10, lansat cu șase ani mai devreme. Windows 11 va fi disponibil ca upgrade gratuit pentru dispozitivele compatibile cu Windows 10 prin Windows Update.
   

Windows 11 oferă integral eficiența și securitatea specifice Windows 10, având un aspect reproiectat și reîmprospătat. De asemenea, are noi instrumente, sunete și aplicații. Fiecare detaliu a fost luat în considerare. Totul se îmbină pentru a vă oferi o experiență reîmprospătată pe PC. Unele caracteristici Windows 10 nu sunt disponibile în Windows 11, consultați Specificațiile Windows 11.

Dacă accesoriile dvs. au funcționat cu Windows 10 și îndeplinesc cerințele pentru Windows 11, acestea ar trebui să fie compatibile cu Windows 11. Dacă doriți să fiți sigur, consultați producătorul accesoriului.

Windows Update vă va indica dacă PC-ul este eligibil sau nu. Puteți vedea acest lucru accesând Setări > Windows Update.

Da! Windows 10 rămâne o versiune extraordinară de Windows. Ne-am angajat să asigurăm asistență pentru Windows 10 până pe 14 octombrie 2025.

Windows Update vă va indica dacă și când PC-ul dvs. este eligibil sau puteți verifica acest lucru accesând Setări/Windows Update.

Este gratuit. Însă, se va putea face upgrade doar pentru PC-urile cu Windows 10 care rulează cea mai recentă versiune de Windows 10 și respectă specificațiile hardware minime. Puteți vedea dacă aveți cele mai recente actualizări pentru Windows 10 în Setări/Windows Update. Rețineți că, în regiunile în care utilizarea internetului este măsurată, este posibil să se aplice taxe ale furnizorului ISP.

O actualizare poate conține remedieri de erori și de securitate și noi caracteristici într-o versiune de Windows. Actualizările tind să fie implementate pe parcursul anului. Un upgrade reprezintă situația în care schimbați versiunea, de exemplu, trecerea de la Windows 10 la Windows 11 sau schimbarea edițiilor de la Windows Home la Windows Pro.

Oferta de upgrade gratuit nu are o dată specifică de sfârșit pentru sistemele eligibile. Totuși, Microsoft își rezervă dreptul de a încheia la un moment dat suportul pentru oferta gratuită.

Da. Nu este obligatoriu să faceți upgrade la Windows 11. Vom continua să asigurăm asistență pentru Windows 10 până în data de 14 octombrie 2025.

Nu. Windows 11 și Windows 10 necesită aproximativ același volum de spațiu pe disc. Totuși, în timpul procesului de upgrade, este necesar un spațiu suplimentar. Windows va curăța acest spațiu suplimentar pe disc în termen de circa 10 zile de la finalizarea upgrade-ului.

Windows 11 este cea mai nouă versiune de Windows. Totuși, vom continua să asigurăm asistență pentru Windows 10 până în data de 14 octombrie 2025.

In acest moment, in cadrul programului nostru de licentiere sunt disponibile 4 tipuri de licente:

- Windows 11 Home (32 sau 64 bits) 
- Windows 11 Pro (32 sau 64 bits)
- Windows 10 Home (32 sau 64 bits)
- Windows 10 Pro (32 sau 64 bits)

Pentru detalii suplimentare despre acest program, vizitati site-ul Microsoft.
 
Beneficiind de o mai bună performanță, de o mai mare simplitate pentru lucrul în rețea și de capacități de divertisment de excepție, oriunde ați merge, Windows 11 Home / Windows 10 Home vă va ajuta să vă bucurați mai mult de computerul dvs în fiecare zi. Windows 11 Home / Windows 10 Home facilitează crearea unei rețele de domiciliu și partajarea tuturor fotografiilor, videoclipurilor și muzicii preferate. Este posibil chiar să vizionați, să puneți în pauză, să derulați înapoi și să înregistrați emisiuni TV. Obțineți cea mai bună experiență de divertisment cu Windows 11 Home / Windows 10 Home. La orice calculator vandut impreuna cu licenta, se ofera GRATUIT un program antivirus de la Microsoft. 

Sistemele de operare performante de la Microsoft, Windows 11 / Windows 10 sunt acum disponibile si pentru calculatoare refurbished, in varianta Pro. In acest moment, putem oferi aceasta optiune pentru aproape orice configuratie brand existenta pe stoc, atit in varianta pe 32 biti cit si in varianta pe 64 de biti. Va rugam sa verificati disponibilitatea licentei cu agentii nostri de vanzari. Daca optati pentru aceasta varianta, calculatoarele vor fi insotite  de software de baza licentiat: Licenta Windows 11 Pro / Windows 10 Pro Refurbished Edition, COA original + COA Refurbished, sistem de operare preinstalat. Licenta apare pe factura. La orice calculator vandut impreuna cu licenta, se ofera GRATUIT un program antivirus de la Microsoft.
 

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda