Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Informaţii

Oferte speciale

Placa video GeForce GTX 1660 Storm X / 6GB DDR6 / 192 bit

Placa video GeForce GTX 1660 Storm X / 6 GB DDR6 / 192bit / PCI-E 3.0  / PhysX /  FAN / HDMI / DVI-D.
Garantie 24 de luni.

Mai multe detalii

Pret redus!
Conditie: Produs nou

1 299,00 leicu TVA

1 799,00 leicu TVA

-500,00 lei

- +

Compara

 
Mai multe informatii
Noul procesor grafic turbo
GTX 1660 Ti se bazeaza pe performanta grafica revolutionara a arhitecturii premiate NVIDIA Turing. Cu o performanta care rivalizeaza cu GeForce GTX 1070, acesta este un motor grafic ultrarapid pentru cele mai populare jocuri din prezent si chiar mai rapid cu titlurile moderne.
 
Shadere Turing
Obtine cresteri de performata si mai semnificative in jocurile moderne care utilizeaza functii grafice avansate ale tehnologiei Turing. Oferind operatii concurente cu numere intregi sau cu virgule mobile, o tehnologie de shading adaptiva si o noua arhitectura unificata a memoriei, cu de doua ori mai mult cache comparativ cu versiunea anterioara, shaderele Turing permit cresteri impresionante de performanta in jocurile actuale.
  
Optimizare automata cu GeForce Experience
GeForce Experience este modalitatea perfecta de a va asigura ca sistemul dumneavoastra este mereu Game Ready. La fiecare joc nou lansat, veti avea automat driverele optimizate. Doar faceti clic si instalati. GeForce Experience analizeaza, de asemenea, sistemul dumneavoastra de joc si particularizeaza automat setarile – pentru cea mai buna experienta. Mai mult, puteti partaja cele mai bune momente din joc cu prietenii, utilizand noul overlay.
  
Drivere Game Ready
Beneficiaza de cele mai inalte niveluri de performanta si cea mai clara experienta posibila, chiar din momentul in care incepi sa joci.
  
NVIDIA Ansel
NVIDIA Ansel este un mod de fotografiere puternic care iti permite sa fotografiezi momente din jocurile tale in mod profesional. Acum, poti captura si partaja cele mai bune experiente de joc prin fotografii cu rezolutie foarte mare, in format 360 de grade, HDR si stereo.
   
DirectX 12
Dezvoltatorii pot accesa acum cele mai noi API-uri grafice pentru a profita de tehnologia puternica a placilor grafice pentru cele mai inovatoare titluri ale lor. Placile grafice GeForce sunt compatibile cu functiile DirectX 12 (DX12) avansate, asigurand astfel efecte vizuale si tehnici de afisare noi, pentru o experienta de gaming mai realista.

12 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda