Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Informaţii

Oferte speciale

Lenovo ThinkC M700 Tower Core i5

Produsul nu mai face parte din oferta magazinului nostru.
Va invitam sa vizitati si celelalte oferte: click aici

Calculatoare refurbished Lenovo ThinkCentre M700 MiniTower - Intel Core i5-6400 / Gen 6 / 2.7 - 3.3 GHz / 8 GB / SSD 256 GB / dvd-rw / sunet / retea.
Garantie 24 de luni.

Mai multe detalii

Pret redus!
Conditie: Refurbished
Configurator

Compara

 
Mai multe informatii
Producator: Lenovo Corporation
Model: ThinkCentre M700 MiniTower
 
Descriere: Calculatoare second hand refurbished Lenovo ThinkCentre M700 avind format MiniTower. Placa de baza are chipset Intel H110 Express, un chipset performant de generatia a 6-a si socket de procesor tip 1151. Computerul refurbished este construit in jurul unui procesor Intel Core i5-6400, din generatia a 4-a, care lucreaza la frecventa de 2.7 GHz (in mod turbo 3.3 Ghz), are 4 nuclee, 4 threaduri si memorie smart cache de 6 MB. Detalii pe pagina producatorului Intel CorporationMemoria este de 8GB, extensibila la max 32 GB si este de tip DDR3. Disk-ul este de tip SSD si are capacitatea de stocare de 256 GB. Un disk mai mare se poate adauga prin optiunea Configurator.
Tot prin optiunea Configurator se poate adauga un al doilea hard disk de diferite capacitati.
  
Configuratia este completata cu placa de sunet de tip HD si placa de retea Gigabit care se gasesc pe placa de baza. Un controller video de tip Intel HD Graphics 510 / 530 asigura gestionarea afisarii pe display. Pentru montarea unei placi (accelerator) video externe se foloseste slotul PCI-Express 3.0 x 16. Placa video folosita are format standard.
Conectica calculatorului refurbished cuprinde 8 porturi USB ( 6 x USB 3.0, 2 x USB 2.0), 1 port serial, 1 port paralel (optional) si conectorul de display analog VGA. Avem de asemenea 2 iesiri digitale pt afisaj Display Port.
 
Calculatorul refurbished  M700 include Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) și un ciclu de viață de 27 de luni fără modificări hardware programate care să afecteze imaginea software preîncărcată. Stabilitatea imaginii pentru implementare pe termen lung ajută la reducerea costurilor de tranziție, calificare și testare, pentru a realiza economii în cadrul firmei dvs.
 
PC-urile ThinkCentre sunt proiectate pentru rezistență la praf și management termic, totuși, inginerii Lenovo au dorit să facă și mai mult pentru aceste desktopuri de ultimă generație. Am adăugat opțiunea ThinkCentre Dust Shield, un ansamblu de filtre care reduc filtrarea internă a prafului și a mizeriei cu până la 57%, această caracteristică îmbunătățește fiabilitatea, fără a afecta acustica sau temperatura. În plus, filtrele sunt ușor de înlăturat și de spălat, pentru utilizare pe termen lung. Extindeți durata de viață a dispozitivului ThinkCentre M700.
 
Calculatoarele Lenovo M700 includ unele dintre cele mai bune instrumente de securitate disponibile în industrie, cum ar fi dezactivarea porturilor USB pentru a contribui la prevenirea furturilor de date și a riscurilor de securitate a rețelei pe care le aduce utilizarea neautorizată a dispozitivelor de stocare. Funcționalitatea Trusted Platform Module (TPM) criptează datele și informațiile cheie, precum parolele și certificatele digitale, securizând mai mult aplicațiile, tranzacțiile electronice și comunicarea online. În plus, desktopul M700 include un comutator de intruziune a șasiului, care alertează împotriva oricăror încercări de acces neautorizat. 
 
Configuratie:
Carcasa: Mini Tower
Procesor: Intel Core i5-6400 / 2.7 - 3.3 GHz / 6M cache / 4 cores / 4 threads
Socket: FCLGA 1151
Chipset: Intel H110 Express
Memorie: 8 GB DDR4 / 2 Slots / Max. 32 GB
Disk 1: SSD 256 GB S-ATA3
Disk 2: Optional
Optica:DVD RW S-ATA
Video: Intel HD Graphics 510/530 ext. 1 x PCI-Express 3.0 x16 standard
Sunet:
High Definition (HD) Audio, Realtek ALC662
Retea: Gigabit RTL8111GN
Serial: 1 x RS-232 port
Paralel: Nu
Display Port: Da
USB: 6 x USB 3.0, 2 x USB 2.0
PCI: PCI-Express x 1, PCI-Express 3.0 x 16 standard
Dimensiuni: 380 x 356 x 160 mm
Greutate:
12.5 kg
 
Categoria: Calculatoare second hand | Reconditionate | Refurbished 
 

 

 
 
Date tehnice
Stare calculatorRefurbished
GeneratiaGeneratia 6
CoreCore i5
Format carcasaMini Tower
 
Descarcare

Lenovo M700 Tower

Descriere, caracteristici si optiuni pentru calculatorul Lenovo M700 Tower

Descarcare (46.09k)
27 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda