Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Informaţii

Oferte speciale

Laptop Lenovo X220 Core i5-2540

Produsul nu mai face parte din oferta magazinului nostru.
Va invitam sa vizitati si celelalte oferte: click aici

Laptopuri refurbished Lenovo ThinkPad X220 - Seria profesionala / business - Intel Core i5-2540 / Generatia 2 / 2.6 GHz / 4096 MB / 320 GB / no optic / wifi / 12.5"W.
Garantie 12 luni / 3 luni baterie.

Mai multe detalii

Pret redus!
Conditie: Refurbished
Configurator

Compara

 
Mai multe informatii
Producator: Lenovo Corporation
Model: ThinkPad X220
 
Descriere:Laptop second hand reconditionat Lenovo ThinkPad X220, seria profesionala de business, ultraportabil.  Este construit in jurul procesorului Intel Core i5-2540, de generatia a doua care functioneaza la o frecventa de 2,6 GHz (turbo 3,3 GHz) si memoria smart cache de 3M.Mai multe amanunte se pot obtine de pe site-ul producatorului Intel Corporation. Acesta se combina cu tehnologia iAMT (Active Management Technology) pentru a oferi un sistem de gestionare si securitate imbunatatite. Placa de baza are chipset Intel Mobile QM67 Express. Memoria este de 4 GB, extensibila la max 8 GB si este de tip SODIMM DDR3. Hard disk-ul este de tip S-ATA si are capacitatea de stocare de 320 GB. El este montat pe un sistem anti-shock  care confera siguranta sporita in functionare. Acesta se poate inlocui cu un hard disk mai mare din optiunea configurator.
Optiunea SSD nou este de asemenea disponibila.
 
Acest  laptop second hand nu are unitate optica. Conectivitatea acestui laptop second hand este realizata prin intermediul retelei Gigabit Intel, Wireless Intel (WiFi), modem, bluetooth si multi card reader.
 
Controllerul video de tip Intel HD 3000 Graphics asigura gestionarea afisarii pe ecranul  de 12.5inch HD + LED  (rezolutie 1366 x 768 pixeli). Comunicarea cu exteriorul este completata cu 3 porturi USB 2.0, iesire VGA si Display port (pentru conectarea unui monitor extern),conector e-SATA, jack-uri pentru casca si microfon. Acumulatorul este de tip Li-Ion cu 6 celule.
 
Laptopul second hand refurbished Lenovo ThinkPad X220 este unul dintre cele mai performante laptopuri de business.Este robust, rezilient si durabil, o calitate a seriei T cu care Lenovo ne-a obisnuit de-a lungul anilor. Carcasa are finisaj mat si anti-alunecare care confera laptopului o greutate redusa. Testarea riguroasa la cădere, vibraţii, praf, umiditate, altitudine şi temperaturi înalte vă asigură că computerul portabil poate să treacă cu bine peste călătorii dure şi locaţii de lucru dificile. Pentru a spori protectia componentelor interne, Lenovo a recurs la utilizarea unui “roll-cage” prin ranforsarea zonei hard diskului si al altor componente vitale, iar pentru cresterea duratei de viata au fost utilizate balamale din metal.Durata remarcabilă de viaţă a acumulatorului şi un design robust îl fac instrumentul esenţial al profesioniştilor mobili.

Configuratie

Procesor: Intel Core i5-2540 / 2.6 GHz / turbo 3.3 GHz / 3M cache
Memorie: 4 GB DDR3 / 2 slots / max 8 GB
Hard Disk: 320 GB S-ATA2
Optica: Nu
Ecran: 12.5" HD + LED, rezolutie max (1366 x 768)
Webcam: Da
Chipset: Intel Mobile QM67 Express
Video: Intel HD 3000 Graphics
Sunet: SRS Premium
3D drive guard: Hard Drive Active Protection 
Retea: Gigabit Intel 82579LM
Wireless: Intel CA-N 6205 b/g/n 
3G Modem: Optional
Infra port: Da
Touchpad: Da
USB: 3 x USB 2.0 port
e-SATA: Da
Display port: Da
Serial: Nu
Paralel: Nu
Multi card reader: SD/MMC
Tastatura: QWERTY Uk
Acumulator: Li-Ion 6 celule
Dimensiuni: 305 x 206 x 19,0 – 34,6 mm
Greutate: < 1,3 kg
 
Categoria: Laptopuri second hand | Reconditionate | Refurbished
 
 
 
Descarcare

Laptop Lenovo X220

Descriere, caracteristici si optiuni pentru laptopul Lenovo ThinkPad X220

Descarcare (971.15k)
10 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda