Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Informaţii

Oferte speciale

HP Compaq 6200 PRO SFF DualCore G620

Produsul nu mai face parte din oferta magazinului nostru.
Va invitam sa vizitati si celelalte oferte: click aici

Calculatoare refurbished HP Compaq 6200 PRO SFF - Intel DualCore G620 / Gen 2 / 2.6 GHz / 4096 MB / 250 GB / dvd-rw / sunet / retea.
Garantie 24 de luni.
 

Mai multe detalii

Pret redus!
Conditie: Refurbished
Configurator

Compara

 
Mai multe informatii
Producator: Hewlett Packard
Model: 6200 PRO Mini Desktop
 
Descriere: Calculatoare second hand reconditionate Hewlett Packard 6200 PRO avind format Mini Desktop convertibil. Placa de baza are chipset Intel Q65 Express, un chipset  performant din generatia LGA 1155. Computerul second hand este construit in jurul unui procesor Intel DualCore G620 care lucreaza la frecventa de 2.6 GHz, are 2 nuclee, 2 thread-uri si memorie smart cache de 3 MB. Detalii pe pagina producatorului Intel Corporation. Memoria este de 4GB, extensibila la max 32 GB si este de tip DDR3. Hard disk-ul este de tip S-ATA si are capacitatea de stocare de 250 GB. Un hard disk mai mare se poate adauga prin optiunea configurator.
Optiunea SSD nou este de asemenea disponibila. 
 
Unitatea optica este de tip DVD RW (writer, de asemenea cu interfata S-ATA. Configuratia este completata cu placa de sunet si placa de retea care se gasesc pe placa de baza. Un controller video de tip Intel HD Graphics asigura gestionarea afisarii pe display. Pentru montarea unei placi (accelerator) video externe se foloseste slotul PCI-Express 2.0 x 16. Placa video folosita are format low-profile, special construita pentru acest tip de calculator. Conectica acestui calculator second hand  cuprinde 10 porturi USB 2.0, 1 port serial, 1 port paralel (optional) si conectorul de display. Avem de asemenea iesire Display Port.
 
Calculatoarele second hand refurbished HP 6200 PRO suporta familia de procesoare Intel Core de generatia 2-a. Bazat pe o noua micro arhitectura PC, procesorul este proiectat pe o platforma dual chip cuprinzind un procesor si hub de control al platformei (Platform Controller Hub – PCH). Spre deosebire de generatiile anterioare, procesorul include un controler integrat de memorie (Integrated Memory Controller – IMC). Acesta suporta protocoale DDRAM3 cu doua canale independente de 64 de biti, fiecare canal accesind unul sau doua module. Avantajul particular al acestei configuratii este pretul scazut, la limita inferioara a palierului de pret pentru calculatoarele Core i. In acelasi timp, configuratia este upgradabila la un moment dat in viitor, prin inlocuirea procesorului G620 cu un procesor Core i3 / i5 / i7 din generatia a 2-a. Se va obtine astfel un calculator ultra performant la un cost rezonabil. 
 
Configuratie:
Carcasa: Mini Desktop
Procesor: : Intel DualCore G620 / 2.6 GHz / 3M cache / 2 cores / 2 threads
Chipset: Intel Q65 Express
Memorie: 4 GB DDR3 / 4 slots / Max 32GB
Hard disk: 250 GB S-ATA
Optica: DVD RW S-ATA
Video: Intel HD Graphics ext. PCI-Express 2.0 x16 low profile
Sunet: Realtek ALC261 HD
Retea: Gigabit Intel 82579 LM 
Serial: 1 x RS-232 port
Paralel: Nu (Optional)
Display Port: Da
S-ATA: 4 x S-ATA
USB: 10 x USB 2.0
PCI: 1 x PCI  low profile
Dimensiuni: 338 x 378 x 100 mm
Greutate: 8.6 kg
               
Categoria: Calculatoare second hand | Reconditionate | Refurbished
 
Mai multe informatii pe site-ul producatorului Hewlett Packard.
 
 
Date tehnice
Format carcasaMini Desktop Convertibil
30 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda