Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Informaţii

Oferte speciale

Monitor LED refurbished 22” Dell P2214

Monitoare LED IPS refurbished, diagonala 22”, brand Dell, model P2214
Garantie 24 de luni.
 

Mai multe detalii

Pret redus!
Conditie: Refurbished

299,00 leicu TVA

399,00 leicu TVA

-100,00 lei

- +

Compara

 
Mai multe informatii
Producator: Dell Corporation
Model: P2214

Stati comod? Apucati-va de lucru.

Indiferent daca utilizati monitorul P2214 pentru a gestiona foi de calcul complexe sau pentru a crea urmatoarea prezentare importanta, sentimentul de productivitate va fi mai evident ca niciodata.

 

Alegeti modul de vizualizare.
P2214 ofera caracteristici de reglare integrala, cum ar fi inclinarea, rotirea si pivotarea si un interval mare de reglare a inaltimii, de 130 mm (5,12 inchi). Cu software-ul imbunatatit de rotire a meniurilor, un simplu mesaj afisat pe ecran va permite sa rotiti monitorul din orientarea vedere in orientarea portret si invers. Puteti chiar sa il montati pe perete pentru a castiga spatiu important pe birou.

 

Realizati conexiunile.
Conectati cu usurinta desktopul sau laptopul dvs. la monitorul P2214 printr-un port VGA standard sau profitati de conectorul DVI, care poate asigura o calitate extraordinara a imaginilor digitale. Cele doua porturi USB amplasate la indemana asigura conectarea comoda a dispozitivelor periferice, cum ar fi mouse-uri, camere Web, tastaturi si multe altele.

 

Mariti viteza de transfer.
Tehnologia DisplayPort 1.2 asigura transferul rapid si corect al informatiilor de pe PC (cablul se comercializeaza separat), monitorul fiind creat pentru compatibilitate optima cu statiile de lucru Dell Precision™ si desktopurile OptiPlex™.

 

Performantele sustin productivitatea.

Gasiti-va sursa de inspiratie in fiecare detaliu plin de culoare. Monitorul P2214 de 22 inchi va va motiva si va va cuceri prin claritate, performante si prin precizia imaginilor.

 

Bucurati-va de imagini clare si precise.
Descoperiti imaginile clare asigurate de rezolutia HD de 1920 x 1080 (maxima), la 60 Hz, si de raportul de contrast dinamic ridicat, de 2.000.000:1 (tipic), totul la un raport de aspect de 16:9, specific ecranelor late.

 

Descoperiti o lume a culorilor.
Prezentarile, expunerile de diapozitive si documentele cu multe imagini vor prinde viata cu monitorul P2214, care dispune de o gama cromatica ampla, de 83 %, si de o profunzime a culorilor de 16,7 milioane de culori.

 

Administrati-va afisajul.
Adaptati setarile la aplicatiile dvs. accesand fila Auto-mode (Mod automat) din Managerul de afisare Dell™. Puteti sa reglati manual setarile, pe parcurs, sau sa atribuiti automat moduri prestabilite optime pentru anumite aplicatii software si playere media.

 

Asumati-va responsabilitatea pentru intreprinderea dvs. si pentru mediul inconjurator.

Investiti intr-un monitor fiabil si ecologic, creat pentru a contribui la minimizarea impactului asupra mediului inconjurator, la maximizarea valorii economice si la tinerea sub control a costurilor de functionare.


Caracteristici

Culoare: Negru
Diagonala: 22 inch
Tip display: LED-Backlight, IPS
Contrast: 1000:1
Contrast dinamic: 2000000
Dimensiune punct: 0,250 mm
Timp de raspuns: 5 ms
Rezolutie maxima: 1920 x 1080 pixeli
Intensitate luminoasa: 250 cd/mp
Unghi maxim de vizibilitate orizontala/verticala: 178 / 178 grade
TV Tunner: Nu
Conectica: D-Sub (analog), DVI-D (digital), DisplayPort (digital), USB Hub
Standard: TCO 6.0
Dimensiuni: 512,7 x 354-484 x 180 mm
Greutate: 5,7 kG
Consum: 26W

Stare monitor: Second hand | Reconditionat | Refurbished
 
8 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda