Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" close

Informaţii

Oferte speciale

Monitor LED IPS 24” Dell P2419H

Monitoare LED IPS Dell 24” refurbished, Full HD, Display Port, Flicker Free, Pivot, P2419H.
Garantie 24 de luni.

Mai multe detalii

Pret redus!
Conditie: Refurbished

599,00 leicu TVA

999,00 leicu TVA

-400,00 lei

- +

Compara

 
Mai multe informatii
Producator: Dell Corporation
Model: P2419H
 
Descriere:  Optimizaţi spaţiul de lucru cu acest monitor eficient de 24", proiectat cu un design cu cadru ultrasubţire, amprentă redusă şi caracteristici de îmbunătăţire a confortului.
Mai mult spaţiu de lucru: Cu un profil îngust şi cu cea mai mică bază de monitor din clasa sa, vă puteţi elibera un spaţiu valoros pe birou.
Măriţi-vă eficienţa:
 Design-ul cu cadru cu trei laturi ultrasubţiri, vă permite să vă bucuraţi de o imagine fără întreruperi a conţinutului pe mai multe monitoare. În plus, cu două monitoare vă puteţi mări productivitatea cu până la 18 %.
Mai multe moduri de multitasking: Lucraţi comod pe mai multe ecrane şi alegeţi dintre şabloanele predefinite cu caracteristica Easy Arrange din software-ul Dell Display Manager. Încadraţi şi aranjaţi rapid aplicaţiile şi reveniţi rapid la lucru cu restaurarea automată, o caracteristică ce reţine locul în care aţi rămas.
Culori uniforme şi bogate: Unghiul larg de vizualizare, oferit de tehnologia IPS (In-Plane Switching – comutare în plan) vă permite să vă bucuraţi de culori vii, indiferent de poziţia în care vă aşezaţi.
Curat şi ordonat: Vă concentraţi pe activitate în timp ce ascundeţi dezordinea cablurilor cu ajutorul unui design îmbunătăţit pentru gestionarea cablurilor.
Nu vă oboseşte ochii: Acest monitor certificat TUV are un ecran fără scintilaţii, cu tehnologie ComfortView, o caracteristică ce elimină emisiile dăunătoare de lumină albastră. Este conceput să optimizeze confortul pentru ochi pe durate de vizualizare extinse.
Reglare pentru confort: Pivotaţi, înclinaţi, rotiţi şi reglaţi înălţimea monitorului pentru o configuraţie comodă pe toată durata zilei. Sau alegeţi dintr-o varietate de sisteme de montaj şi stative, inclusiv VESA, pentru o flexibilitate şi mai mare.
 
Caracteristici
Culoare: Negru  
Diagonala: 23.8 inch
Tip display: LED IPS Anti glare
Contrast static: 1000:1
Dimensiune punct: 0,300 mm
Timp de raspuns: 5 ms
Rezolutie maxima: 1920 x 1080 pixeli
Intensitate luminoasa: 250 cd/mp
Unghi maxim de vizibilitate orizontala/verticala: 178 / 178 grade
TV Tunner: Nu
Conectori: D-Sub (VGA), DisplayPort, DVI
Functie PIVOT: Da
Boxe integrate: Nu
Standard: TCO 5.1
Dimensiuni (W x D x H): 556 x 513 x 180 mm
Greutate: 3.97 kg
Putere consumata: 72 W

Stare monitor: Second hand | Reconditionat | Refurbished
 
 
8 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda